intro-image

Könnyű kezelhetőség

A technikai megvalósítás nem bonyolult

Munkavállalóidat már holnaptól képezheted. A Seduót nem szükséges összekapcsolni a cég belső rendszereivel. Elég, ha az lT engedélyezi a Seduo.hu domain használatát, kapcsolódsz az internethez, és már kész is.

company_administration.promo.asset_img_alt

A képzések kezelése egy helyen

A cégek hozzáférést kapnak a céges adminisztrátori felülethez és a statisztikákhoz. A képzés jövőbeli irányát így könnyedén kezelheted, értékelheted és megtervezheted.

A hallgatók kezelése

Csak töltsd fel a munkavállalók listáját Excelben, és automatikusan létrejön a hallgatói lista. Mindig kéznél lesz a hallgatók áttekintése, a meghívók küldése és sok más.

Tantervek

Könnyedén hozzárendelheted a hallgatókat a képzésekhez. Tanterveket is készíthetsz, és határidőt adhatsz meg a teljesítésükhöz.

A menedzserek bevonása

A csapatvezetők videotanfolyamokat és teljes tanterveket rendelhetnek hozzá a munkavállalókhoz, és nyomon követhetik a statisztikákat. Így célzottan irányíthatják csapatuk fejlődését a számukra fontos területeken.

Statisztikákon és jelentéseken alapuló fejlesztési tervek

A vállalati adminisztrációs felületen bármikor elérhető és áttekinthető statisztikák és jelentések adatai alapján megtervezheti a munkavállalók képzéseit, kiválaszthatja a következő témaköröket, értékelheti az eredményeket, a költségeket és a hatékonyságot.

Próbáld ki a gyakorlatban

Hozzáférést kapsz az összes videótanfolyamhoz és adminisztrációs felülethez21 napig ingyen és kötelezettségek nélkül. Szívesen bemutatjuk a Seduót személyre szabottan, és tanácsokat is adunk, hogyan használhatod a leghatékonyabban a céged szempontjából. Írhatsz nekünk vagy fel is hívhatsz minket.

Fanni Štullerová
Fanni Štullerová

Ügyfélszolgálat