GYIK: gyakran ismételt kérdések

Mi a Seduo.hu fő célja?

Egy olyan vezető, online platformot létrehozni, amely több ezer embernek segít a tanulásban a sikeres karrierhez vezető úton.

Ki áll a Seduo.hu mögött?

A Seduo.hu fenntartója az Alma Career, a cseh munkaerő- és oktatási piac egyik vezető szereplője. Az Alma Career partnereivel – előadókkal, cégekkel, felsőoktatási intézményekkel és más szervezetekkel – együttműködve online tanfolyamokat hoz létre és tesz közzé. Az Alma Career-t valószínűleg már ismered mint a sikeres Jobs.cz vagy Prace.cz fenntartóját.

Milyen előnyei vannak az online tanulásnak?

Az online tanfolyamokkal rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg ahhoz képest, mintha hagyományos képzéseken vennél részt vagy az iskolapadban ülnél. Azt tanulhatsz, amit szeretnél, amikor szeretnél és ahonnan szeretnél. És mivel csak kiváló szakemberekkel dolgozunk, online tanfolyamaink minősége garantált.

Mit sajátíthatok el a Seduo.hu online tanfolyamain?

A Seduo.hu a szakmai képzésekre összpontosít – ezért nem találsz nálunk például kenyérsütésről szóló tanfolyamokat. Tanfolyamaink olyan témákkal foglalkoznak, mint az üzleti vagy prezentációs készségek, a projektmenedzsment vagy az IT. Egyszóval olyan területek, amelyek segítenek sikert aratni a munkában.

Kinek ajánlottak a Seduo.hu tanfolyamai?

Ha középiskolai tanuló, egyetemi hallgató, munkavállaló vagy vállalkozó vagy, biztosan megtalálod a neked való tanfolyamot. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a tanfolyamaink bárkit érdekelhetnek, aki szívesen tanul új dolgokat és dolgozik a karrierjén. Kínálatunk a nyugdíjasoknak és az általános iskolásoknak is szól.

Hogyan zajlanak a Seduo.hu online tanfolyamai?

A tanfolyamok videoleckéket és egyéb tananyagokat, például prezentációkat és szövegeket tartalmaznak. Ha szeretnéd jobban elsajátítani az ismereteket, akkor kvízt is kitölthetsz, amely oklevelet is adhat a tanfolyam teljesítéséről.

Mit kell tennem az oklevél megszerzéséhez?

Teljesítsd a tanfolyam követelményeit. Ehhez többnyire legalább 80%-ot kell elérned a kvízen.

Mire használhatom az oklevelet?

Az oklevél bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Így kitűnhetsz azok közül, akik ugyanarra az állásra pályáznak, vagy javíthatod az énmárkádat. Az oklevelet feltüntetheted az önéletrajzodban, vagy kinyomtathatod és a többi tanulmányi sikered mellé teheted.

Saját online tanfolyamot szeretnék létrehozni. Mit tehetek azért, hogy felkerüljek a Seduo.hu-ra?

Van átadható tudásod, és nem félsz a kamerától? Szuper! Vedd fel velünk a kapcsolatot a janos.ficza@almacareer.com címen, hogy megbeszéljük, hogyan hozhatsz létre minőségi online tanfolyamot.