Előadó

Ficza János

Ficza János

Marketing és PR tanácsadó

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a marketingkommunikáció területén. 2010 óta szabadúszó marketing- és PR-tanácsadóként dolgozik, elsősorban HR-, online szolgáltatásokat nyújtó, valamint rendezvényszervező cégeknek a magyar, illetve a szlovákiai piacon párhuzamosan.

A dunaszerdahelyi DAC 1904 labdarúgóklub volt marketingvezetője. A sportmarketingben szerzett vezetői tapasztalatait a marketing egyéb területeivel ötvözve felismerte, hogy hatékonyan és eredményesen hasznosíthatóak a sportkommunikációban bevált eszközök iparágtól függetlenül is.

Jelenleg a Seduo e-learning platform magyarországi tartalomgyártásáért felel regionális content managerként.

Az elmúlt évek során publikációi jelentek meg szakmai kiadványokban, rendszeres előadó konferenciákon, workshopokon. 2016-ban az Apu-kalipszis c. apablogjával elnyerte az év bloggere díjat.

Az előadó teljes profilja

Pozsgai Anita

Pozsgai Anita

Coach

Közgazdász, busines coach, okleveles szupervizor és tréner.

Coachinggal és üzleti tanácsadással foglalkozik mind cégek, mind pedig magánszemélyek számára. Több mint 10 évet dolgozott multinacionális közegben vezetőként és beosztottként is. Saját magán tapasztalta meg, hogy milyen kihívásokat jelent ez, mennyire nehéz összehangolni a magánéletet és a munkát. Segítő szakemberként abban támogat másokat, hogy meg tudják erősíteni a szakmai személyiségüket és egy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet tudjanak élni. A reziliencia, vagy más néven a rugalmas ellenállóképesség fejlesztése a munkája során egy kiemelten fontos téma.

Az előadó teljes profilja

Bereczki Enikő

Bereczki Enikő

Generációs szakértő

2006 óta foglalkozik fiatal generációkkal. A rejtélyes Z generáció - Együttműködés a mai tizen- és huszonévesekkel c. könyv szerzője.

Több hazai és nemzetközi szervezet ifjúsági és generációs szakértője. A Generation Dilemmas csapatával 2015 óta intergenerációs tréningeket tart, mentorál, kutatásokat végez vállalatok számára. Mediátorként a generációs feszültségek mentén kialakuló munkahelyi konfliktusok a szakterülete. A fiatalabb nemzedékeket háromgyerekes édesanyaként, valamint egyetemi óraadóként testközelből is jól ismeri. Az ifjúsági és generációs témában népszerű panpeterstop.blog.hu alapító-szerkesztőjeként szinte az összes ma együtt élő generációval foglalkozik, írásai számos fórumon megjelennek, rendszeresen ad televíziós és rádió interjúkat.

Az előadó teljes profilja

Kemény Dénes

Kemény Dénes

Szövetségi kapitány

Volt válogatott vízilabdázó, edző, állatorvos. Országos hírnevét a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként szerezte, amellyel 2000 és 2008 között három olimpiai bajnokságot nyert. Edzői munkája mellett tanít, a Semmelweis Testnevelési és Sporttudományi Karának címzetes egyetemi docense. A magyar válogatottat tizenöt éven keresztül, 1997 és 2012 között vezette. Előtte Olaszországban dolgozott. 2012-től 2018-ig a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke volt.

Az előadó teljes profilja

Kenyeres András

Kenyeres András

Sport mentáltréner

Sport mentáltréner, a Győztes gondolkodás című könyv szerzője. Top atlétákkal, sportolókkal dolgozik azon, hogy elérjék céljaikat, hogy megfelelő mentális felkészültséggel vágjanak neki a belső és külső kihívásokkal teli útjuknak. Hatékony módszerekkel, technikákkal támogatja a sportolókat, hogy segítse őket mentális fronton is világszintű teljesítmény nyújthasában úgy, hogy közben kiegyensúlyozott életet is élhetnek.

Az előadó teljes profilja

Szvetelszky Zsuzsanna

Szvetelszky Zsuzsanna

Kommunikációs szakértő

Vállalati kommunikációs szakértő, szociálpszichológus, egyetemi docens. Évtizedek óta foglalkozik cégek nyilvános és rejtett, formális és informális kommunikációjával. A legkülönbözőbb szektorokban, a pénzintézetektől az energetikán keresztül a gyártásig, számos területen végez kommunikációs auditot, teljeskörű feltárást, és készít akcióterveket, ajánlásokat, kreatív javaslatokat a fejlesztéssel kapcsolatban. Emellett a Magyar Tudományos Akadémia munkatársaként társadalmi hálózatok, kérdések, problémák kutatásával foglalkozik. Eddig hét könyve jelent meg, tudományos eredményeit nemzetközi folyóiratokban publikálja. Mindemellett rendszeres meghívásaikkal tisztelik meg a különböző szakmai szervezetek konferenciái.

Az előadó teljes profilja

Szűcs Gergely

Szűcs Gergely

Kommunikációs tréner

A Metorika alapítója, az önkifejezés megszállottja hol a Sziget Nagyszínpad speakereként, hol a METU oktatójaként segít helyzetbe hozni egyéniségeket a retorika segítségével. Legyen szó mentorálásról, csoportos tréningekről, vagy szervezetfejlesztési folyamatokról, a klasszikus arisztotelészi megközelítés sajátos, posztmodern értelmezésével fejleszti partnereit. Magyar és angol nyelven működik, tréningek mellett pedig szakmai rendezvényeken és szórakoztató iparhoz köthető eseményeken vesz részt műsorvezetőként.

Az előadó teljes profilja

Fehér Zsolt

Fehér Zsolt

Nemzetközi üzletágvezető

A Hogan Assessments, Egyesült Államokbeli HR adatelemző és személyiségfelméréssel foglalkozó tanácsadó vállalkozás nemzetközi üzletágvezetője. 25 éve foglalkozik tanácsadással világszerte. 18 éves korában nyitotta első tanácsadó vállalkozását, dolgozott vezető tanácsadó cégnél, mint az Ernst and Young, illetve sokáig európai régióvezetőként a világ egyik legnagyobb fiatal vezetőket tömöritő ENSZ társszervezeténél a JCI-nál.

Az évek során globális cégek top vezetőivel, friss startupokkal, EU képviselőkkel, illetve kisebbségekkel foglalkozó alapítványokkal dolgozhatott, Guatemalától Japánig, több mint 80 országban.

 

Az előadó teljes profilja

Csikós-Nagy Katalin

Csikós-Nagy Katalin

Fluktuációkezelő szakértő

A munkaerő megtartás nagykövete. Több mint 24 éve tevékenykedik HR területen, rendszeresen előad különböző HR rendezvényeken, konferenciákon. A probléma fontossága miatt gyakran publikál szakmai portálokon is. Küldetése, hogy minél több élhetőbb munkahely legyen, ezáltal minél elkötelezettebbek legyenek a munkatársak és minél kisebb legyen az elvándorlás.

Az előadó teljes profilja

Mezriczky László

Mezriczky László

Marketing szakközgazdász

Marketing szakközgazdász, vállalati kommunikációs szakértő. 20 éve vesz részt a Magyar Reklámszövetség munkájában, egy időben elnöke is volt a szervezetnek. Tagja a Superbrands szakmai zsűrijének, és több egyetemen volt és van lehetősége előadni, időnként vizsgáztatni is. Az Informatikai Vállalkozások Szövetségében ő kezdeményezte a marketing szakcsoport megalakítását, és általában is szívesen tekint szélesebb körben szakmájára, a vállalati kommunikációra.

Az előadó teljes profilja

Skřivánek

Skřivánek

Skřivánek nyelviskola

Az 1994-ben alapított Skřivánek nyelviskola ma már globális jelenléttel bíró oktatási intézmény. A Skřivánek Csoport több mint 45 irodából álló hálózattal rendelkezik a világ 15 országában. Szolgáltatásainak magas színvonalát a nemzetközi ISO 9001:2008 és EN 15038:2006 tanúsítvány garantálja, legfontosabb ügyfelei között pedig olyan globális intézmények szerepelnek, mint az ENSZ, az EU, az Európai Beruházási Bank és a Világbank.

Az előadó teljes profilja

Bronislav Sobotka

Nyelvoktató

Lelkes angol tanár.

Broňa Brünnben él és tanít, az angol nyelv szerelmese, örök optimista, aki gyakran hangoztatja, hogy valószínűleg neki van a legjobb munkája a világon. Segít az embereknek megtalálni az angol nyelvhez vezető utat és megszabadulni a beszédtől való félelmüktől. Broňa a húszas éveiben kezdte el magát képezni, mára piros diplomát szerzett angol nyelvből, CPE és Celta vizsgával rendelkezik, valamint Oxfordban is tanított.

Az előadó teljes profilja

Czagler Zsuzsa

Czagler Zsuzsa

Coach

Több mint 20 évig dolgozott multinacionális cégeknél, ebből 16 évig ügyvezetőként médiaügynökségeknél, a végén 36 fős csapattal és közel 5 milliárdos forgalommal. A 2008-as gazdasági válság alatt tapasztalta meg először a motiváció szerepét a cég eredményességében, és azóta vezetőként, majd 2016 óta coachként, 2018 óta pedig motivációtérképezési szakértőként és akkreditáló trénerként foglalkozik a motiválással.

Hisz abban, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez. Célja, hogy megmutassa azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.

Az előadó teljes profilja

Szél Dávid

Szél Dávid

Tanácsadó szakpszichológus

Tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta.

2008-ban végzett az ELTE pszichológia szakon, majd ugyanitt szakvizsgázott 2011-ben. A diploma megszerzése óta dolgozott iskolákban iskolapszichológusként, pedagógiai szakszolgálatban pszichológusként, volt egyetemi oktató több budapesti egyetemen is, ezek mellett pedig 2013 óta elkezdte kiépíteni a magánpraxisát is, 2020 szeptembere óta ez a fő tevékenysége.

Folyamatosan fejleszti magát, 2016 óta business coach, de sokat foglalkozik nemi emancipációval, családi rendszerekkel is, ezekkel kapcsolatban rendszeresen ír cikkeket, tart előadásokat, workshopokat, olykor coachingot, teamcoachingot is vállal.

Mindeddig öt könyve jelent meg (Apapara, 2015 és 2021, Túl a parán, 2018, Útközben – egy életközepi válság Skype-terápiája, 2019, Tabuk és dilemmák a gyereknevelésben, 2021 és Tabuk és dilemmák a kamaszok nevelésében, 2023) és három további könyv megírásában működött közre.

Az előadó teljes profilja

Dara Péter

Dara Péter

Coach

Több mint ezer embernek mutatta már meg, hogyan tudja kihozni magából a legjobbat. Világcégekkel, neves szervezetekkel, teljes menedzsmentekkel dolgozott együtt. Éveken keresztül csinált összesen száz vezető részére zártkörű klub formában fejlesztő programot.

Három felsőoktatási intézményben tanított, országos kutatásokat végzett.  A Pécsi Tudományegyetemen címzetes egyetemi docensi kitüntetést kapott. A Budapesti Gazdasági Egyetem (korábban Budapesti Gazdasági Főiskola), valamint a Budapesti Metropolitan Egyetem (korábban: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola) coach képzéseinek alapítója.

Száznál több nyilvános előadást tartott, így például a Világgazdaság, a Napi Gazdaság, az Amcham, a Joint Venture Szövetség, ELTE, a Pécsi Tudományegyetem stb. felkérésére. Több írása jelent meg a Harvard Business Review magyar kiadásától kezdve a Manager Magazinon át a HVG különkiadványáig.

Az előadó teljes profilja

Hirsch Gábor

Hirsch Gábor

IT biztonsági szakértő

Több mint 20 éve foglalkozik IT- és információbiztonsággal. Tanított egyetemen, és több, biztonsággal foglalkozó gyártócégnél dolgozott. Jelenleg is aktív önkéntese a Safer Internet Programnak, ahol iskolás gyerekeket oktat az internet biztonságos használatára.

Létrehozta és vezette a DNS Magyarország (ma Arrow ECS) Check Point disztribúciós és IT-biztonsági üzletágát, és mint üzletfejlesztési vezető a Cisco Magyarország biztonsági termékeinek sikereiért felelt. A Fortinet első magyarországi munkavállalója volt, ahol a teljes üzleti csatorna, a márka és a csapat felépítése volt a feladata. Jelenleg a Thales Group regionális sales menedzsereként dolgozik az adriai és magyarországi régióban.

Az előadó teljes profilja

Dr. Téglasiné Dr. Kovács Júlia

Dr. Téglasiné Dr. Kovács Júlia

Adatvédelmi szakjogász

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa, adatvédelmi szakjogász.

Az előadó teljes profilja

Kertész András

Kertész András

Felsővezetői tanácsadó

Több mint 15 éve dolgozik kommunikációs tanácsadóként, ügyfelei voltak többek között a KPMG, az ERSTE, az OTP, a Generali, a Heineken, a Hilton, vagy éppen a Raiffeisen Bank…

2007-től a világ egyik legnagyobb ügyvédi cégének, a Clifford Chance budapesti irodájának a kommunikációjáért felelt, valamint az AmCham Transparency Committee-jének tanácsadója. 2012-től kommunikációs tanácsadóként, coachként dolgozott multinacionális nagyvállalatokkal és a KKV szektor üzleti szereplőivel. 2022-től a Kertesz Communications Consulting vezetőjeként dolgozik, amely teljeskörű integrált szolgáltatást nyújt a kommunikáció és szervezetfejlesztés terén.

András tanácsadóként nagyhatású projektekben szeret dolgozni, amelyek nem csak elköteleződést eredményeznek, de formálják a cég és a vezetők attitűdjét is. Pro Bono projektje az APAIDŐ, amely a modern apaság szellemiségét igyekszik megismertetni a YouTube podcast csatornáján keresztül.

Az előadó teljes profilja

Kaprinay Zoltán

Kaprinay Zoltán

Sorozatvállalkozó

Sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, felsővezetők, cégtulajdonosok üzleti sparring partnere.

Az Index.hu, a Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója, az A38 Hajó első vezetője, a T-Mobile innovátora. 

Számos média, ekommersz, kulturális, banki és biztosítási projekt tanácsadója, háttérembere Magyarországon és Közép-Kelet-Európában.

Végzettsége szerint nyelvész, de pályafutását újságíróként és szerkesztőként kezdte. Négy gyermek édesapja.

Az előadó teljes profilja

Neszmélyi Emil

Neszmélyi Emil

Motivációs tréner

Motivációs tréner, változás és kríziskezelési tanácsadó.

Eddig kétszer, két különböző útvonalon mászta meg a Mount Everestet és teljesített számos további hasonló, komoly fizikai és mentális felkészültséget igénylő extrém kihívást.

Célmegvalósítás, változáskezelés és krízishelyzetek megoldása terén segíti tanácsaival a hozzá fordulókat. Hosszú évek óta tart előadásokat és tréningeket ezekben a témákban, elsősorban a Mount Everest expedíciói alkalmával személyesen megszerzett tapasztalatai alapján.

Az előadó teljes profilja

Kőrös Bernadett

Kőrös Bernadett

Excel oktató

Marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a "111 Hasznos Excel Tipp", az "Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval", valamint az "Excel Tankönyv (Kezdő & Haladó)" c. könyvek szerzője.

Tíz évig pénzügyi és marketing területen dolgozott – napi szinten Excellel. 2010 óta pedig csak Excel oktatással foglalkozik. Csapatával már több ezer embert oktatott egyénileg, így pontosan tudja, hogy melyek a legnagyobb elakadások, félelmek az Excellel kapcsolatban. Több száz cégnek segített már hatékonyabb kimutatásokat készíteni az Excel segítségével, és többezer embernek segítette már, hogy megbarátkozzon az Excellel, és hatékonyabban használja a munkája során.

 

Az előadó teljes profilja

Tóth Nikolett

Tóth Nikolett

Munka- és szervezetpszichológus

Viselkedéselemzői alapdiplomáját az ELTE-n szerezte, majd summa cum laude diplomázott a BME-n pszichológusként.

Közel 10 éve dolgozik szervezetfejlesztő projektekben. A HR-Evolution Kft. innovatív LeaderNet program vezetőjeként több száz vezető fejlesztéséhez járult hozzá az elmúlt években. Mindkét oldalt - a szervezeti és az egyéni oldalt is - illetce annak kihívásait közelről ismeri. Pszichológusként pozitív pszichológiai szemléletben dolgozik ügyfeleivel, legyen szó magánéleti vagy épp vezetői, akár szervezeti kihívásokról.

Az előadó teljes profilja