A cégvezető, mint sparring partner

A tanfolyamot vezeti:  Kaprinay Zoltán

Hallgatható

Hogyan lehet ötvözni a cégvezetői és a mentori szerepkört? Hogyan segíthet ez a gyakorlat a munkavállalók fejlődésében, és a vállalat teljesítményének a növelésében? Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

51 perc

Leckék száma

11

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A kurzus során a hallgatók megismerkedhetnek az üzleti sparring partner fogalmával és annak gyakorlati alkalmazásával.

Elsajátíthatják továbbá az értő hallgatás és a hatékony kérdezés képességeit, egyúttal megérthetik, hogy mikor és hogyan tudnak mentoráló tevékenységet beilleszteni a mindennapok gyakorlatába. A változásmenedzsment alapjai is kirajzolódnak, segítve abban a hallgatókat, hogy hatékonyabban tudják majd a szervezeti változásokat menedzselni. A kurzus utolsó blokkjaiban reálisan megvizsgáljuk, hogy mennyire lehet működőképes egy ilyen cégvezetői modell a mai cégkultúrában, és arra is fény derül, hogy hogyan és milyen ütemezésben érdemes felépíteni a visszajelzések rendszerét.

Kiknek ajánljuk?

Cégvezetőknek, felsővezetőknek, menedzsereknek, vállalkozóknak, kkv-szektor szereplőinek, startuppereknek, coachoknak, de akár HR-szakembereknek is.

A tanfolyam céljai

A kurzus célja, hogy bemutassa és feltárja a cégvezetői és a mentorálási szerepkör összekapcsolódásának előnyeit, hangsúlyozva azt a gyakorlatot, amikor a cégvezető vezetőként és aktív mentorként is részt vesz a vállalkozás működtetésében, hozzájárulva ezzel a munkavállalók fejlődéséhez és a cég sikereihez.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kaprinay Zoltán

Sorozatvállalkozó

Sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, felsővezetők, cégtulajdonosok üzleti sparring partnere.

Az Index.hu, a Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója, az A38 Hajó első vezetője, a T-Mobile innovátora. 

Számos média, ekommersz, kulturális, banki és biztosítási projekt tanácsadója, háttérembere Magyarországon és Közép-Kelet-Európában.

Végzettsége szerint nyelvész, de pályafutását újságíróként és szerkesztőként kezdte. Négy gyermek édesapja.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.