A vezetők világos és sötét oldala

A tanfolyamot vezeti:  Fehér Zsolt

Hallgatható

Mi kell a jó vezetéshez, és mi az, ami már túl sok? Tanuljon más vezetők hibáiból, hogy ezáltal jobb vezetővé válhasson!

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

53 perc

Leckék száma

11

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Mi a vezetés, milyen személyiségben rejlő tényezők kellenek hozzá, és mi nem? Mi a különbség a tradicionális HR és az ideális vezetői definíció között? Hogyan mérhetjük a vezetői kompetenciákat? Mi az, ami valakit képessé tesz a vezetői pozícióra, és mi az, ami megállítja a vezetőt? Mi a szerepe a vezetők értékrendszerének a vezetésben? Mik azok a vezetői viselkedési formák, amik sikerre viszik a vezetőt, a csapatát és az egész vállakozást? Mik azok, amik mindezeknek gátat szabnak?

A kurzusból kiderül:

  • Mit kell néznünk ahhoz, hogy a jó vezetőt megtaláljuk?
  • Mi határozza meg a jó vezetőt?
  • Mi a vezetés sötét oldala?
  • Milyen, amikor a vezető elvonuló, támad vagy idomul?
  • Ki coacholható és kit érdemes coacholni?
A tanfolyam céljai

A kurzus célja a Fortune 500 2/3-a által használt tudományos, mérhető és valid módszertan alapján meghatározott vezetői definició bemutatása. Hogyan lehet azokat a mindennapokban használni, felismerni azokat a helyzeteket, amikor változtatnunk kell.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Fehér Zsolt

Nemzetközi üzletágvezető

A Hogan Assessments, Egyesült Államokbeli HR adatelemző és személyiségfelméréssel foglalkozó tanácsadó vállalkozás nemzetközi üzletágvezetője. 25 éve foglalkozik tanácsadással világszerte. 18 éves korában nyitotta első tanácsadó vállalkozását, dolgozott vezető tanácsadó cégnél, mint az Ernst and Young, illetve sokáig európai régióvezetőként a világ egyik legnagyobb fiatal vezetőket tömöritő ENSZ társszervezeténél a JCI-nál.

Az évek során globális cégek top vezetőivel, friss startupokkal, EU képviselőkkel, illetve kisebbségekkel foglalkozó alapítványokkal dolgozhatott, Guatemalától Japánig, több mint 80 országban.

 

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.