A visszacsatolás művészete

A tanfolyamot vezeti:  Kaprinay Zoltán

Hallgatható

Miért fontos a feedback? Hogyan adj visszacsatolást a kollégáidnak? Hogyan kell vezetőként és beosztottként fogadni a visszacsatolásokat? Miért fontos a negatív feedback és dicséret? Minden kérdésre választ kapsz gyakorlati példákon keresztül. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

47 perc

Leckék száma

13

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A visszajelzés hihetetlenül fontos a barátságos vállalati kultúra megteremtéséhez. A rendszeres teljesítményértékelésen túl a visszajelzés, ha helyesen adják meg, segít a munkavállalóknak abban, hogy produktívabbak legyenek, és jobban irányítsák beosztottjaikat és projektjeiket. Ráadásul mindez nem kerül pénzbe, a jó visszajelzés ugyanis csupán időigényes.

Elgondolkoztál már azon, vajon hogyan kell hatékonyan visszajelzést adni? Tudod, hogyan fogadj egy visszajelzést a főnöködtől, vagy éppen a beosztottaidtól?

Ha tudsz jó visszajelzést adni a kollégáidnak arról, hogy miben tudnak fejlődni, és mi az, amiben tényleg jók, akkor méginkább élvezik majd a munkájukat, és jobbak is lesznek benne.

Ebből a tanfolyamból megtudhatod, hogy miért van szükség a visszajelzésre, hogyan használjuk és hogyan ne használjuk a feedbacket. Megtudhatod azt is, hogyan növelheted a csapatod motivációját minőségi visszajelzésekkel, hogyan adj visszajelzést különböző helyzetekben, főnöködnek, kollégádnak vagy beosztottadnak. Az is kiderül, hogy hogyan képezzük és motiváljuk munkatársainkat úgy, hogy kérdezzük őket, vagy épp azzal, hogy őszintén megosztjuk velük a gondolatainkat.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kaprinay Zoltán

Sorozatvállalkozó

Sorozatvállalkozó, innovátor, több sikeres vállalkozás felépítője, felsővezetők, cégtulajdonosok üzleti sparring partnere.

Az Index.hu, a Bónusz Brigád és a CreativeDock Hungary alapítója, az A38 Hajó első vezetője, a T-Mobile innovátora. 

Számos média, ekommersz, kulturális, banki és biztosítási projekt tanácsadója, háttérembere Magyarországon és Közép-Kelet-Európában.

Végzettsége szerint nyelvész, de pályafutását újságíróként és szerkesztőként kezdte. Négy gyermek édesapja.

A tanfolyam értékelései

80 %

1 értékelés
0x
1x
0x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Karolina Csende

A teszt lehetne részletesebb, hosszabb.

Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.