Akadályok és nehézségek leküzdése

A tanfolyamot vezeti:  Kenyeres András

Hallgatható

Hogyan küzdd le sikeresen az akadályokat és nehézségeket? Tippek és technikák az elit sport világából.

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

43 perc

Leckék száma

10

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Mindannyian szembesülünk nap mint nap akadályokkal, kihívásokkal teli az életünk. Az elitsport világában sincs ez másként, sőt, a profi sportolók kifejezetten tesznek azért, hogy gyakorolhassák azt, hogy hogyan küzdenek majd meg a nehézségekkel a céljaikhoz vezető úton. Céljaink és kihívásaink nekünk is vannak bőven. A elit sporttól remek példákat vehetnek azok is, akik nem mélyedtek el a sport világában, de célokkal és ennél fogva nyilvánvaló akadályokkal találkoznak.

A kurzus során bemutatásra kerül jónéhány olyan módszert, amely egész biztos, hogy nem csak az olimpikonoknak / elit atlétáknak segíthet hatékonyan abban, hogy megküzdjenek az előttük álló kihívásokkal, hanem nekünk, ha úgy tetszik, hétköznapi embereknek is.

Hisz céljaink, kihívásaink nekünk is lehetnek és vannak is bőven; ezen technikák segítenek egyrészt abban, hogy rálássunk a kihívásokra és segítségükkel ne kellejen feltétlenül magunknak kitalálnunk a megküzdési módszereinket akkor, amikor ezek már rendelkezésre állnak.

 

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kenyeres András

Sport mentáltréner

Sport mentáltréner, a Győztes gondolkodás című könyv szerzője. Top atlétákkal, sportolókkal dolgozik azon, hogy elérjék céljaikat, hogy megfelelő mentális felkészültséggel vágjanak neki a belső és külső kihívásokkal teli útjuknak. Hatékony módszerekkel, technikákkal támogatja a sportolókat, hogy segítse őket mentális fronton is világszintű teljesítmény nyújthasában úgy, hogy közben kiegyensúlyozott életet is élhetnek.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.