Céljaink és ehhez vezető feladataink fontosságainak felismerése

A tanfolyamot vezeti:  Czagler Zsuzsa

Hallgatható

Megmutatjuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a véges időnket legjobban és legtovább legyünk képesek használni: ez pedig nem más, mint céljaink pontos ismerete mind a munkában, mind életünkben, és ezek alapján a prioritásaink meghatározása. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

37 perc

Leckék száma

10

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Életünk minden pillanatában döntéseket hozunk, és minden tettünknek megvan a következménye. Ha szisztematikusan a céljaink irányában haladva tevékenykedünk, akkor az a céljainkhoz vezet minket. Ha nem csinálunk semmit, akkor kidobjuk az időt, és nem jutunk sehova. Minden új pillanat egy új lehetőség, hogy eldöntsük, hogyan használjuk véges időnket.

A legnagyobb időveszteség akkor történik, ha nem tudjuk pontosan, mi is a célunk, és ha közben nem lelkesen, nem motiváltan, nem teljes energiával végezzük a dolgunkat. Azaz, amikor nem menedzseljük, és nem a céljaink érdekében priorizáljuk tetteinket és energiánkat.

Hogyan lehet egyre közelebb jutni az élet értelméhez? Hogyan cselekedjünk a megfelelő prioritást adva teendőidnek? Hogyan tudjuk megtalálni azt, amiért érdemes minden reggel felkelni?

Ez a kurzus azoknak szól...

  • akiknek a mindennapi mókuskerekezés közben sosincs idejük semmire, leginkább magukra,
  • akiknek a mindennapi „tűzoltás” elborítja az időt, és nem tudnak ebből kilépni,
  • akik nem érzik magukat boldognak a napi tennivalók közben, és úgy érzik, elszáll mellettük az élet.
A tanfolyam céljai

A kurzus célja, hogy ránézz arra, hogy mik az igazi fontos dolgok életedben és munkádban; megértsd céljaid mély belső okait; megértsd, hogy mi köze a magánéletednek és munkádnak egymáshoz; felismerd az életedben a legnagyobb hatású feladatokat; kezelni tudd az időrabló akadályokat; valamint tudatossá válj és ne veszíts többet felesleges dolgokkal időt.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Czagler Zsuzsa

Coach

Több mint 20 évig dolgozott multinacionális cégeknél, ebből 16 évig ügyvezetőként médiaügynökségeknél, a végén 36 fős csapattal és közel 5 milliárdos forgalommal. A 2008-as gazdasági válság alatt tapasztalta meg először a motiváció szerepét a cég eredményességében, és azóta vezetőként, majd 2016 óta coachként, 2018 óta pedig motivációtérképezési szakértőként és akkreditáló trénerként foglalkozik a motiválással.

Hisz abban, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez. Célja, hogy megmutassa azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.