DEI: Munkahelyi diverzitás praktikusan

A tanfolyamot vezeti:  Fehér Zsolt

Hallgatható

A diverzitás, egyenlőség, és bevonás lassan elcsépelt témakörének praktikus mindennapokban használható tanácsai, amik nem szabályokról, vagy kvótákról szólnak. Teljes leírás

100 000 Ft áfával

Teljes időtartam

43 perc

Leckék száma

9

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A DEI témakörének fontossága elengedhetetlen akkor ha megértjük annak pozitív üzleti hatásait. Vagyis, ha megértjük azt, hogy az adatelemzés segítségével milyen felvételi és fejlesztési lépéseket kell annak érdekében tenni, hogy egy valódi DEI fókuszú vállalkozást hozzunk létre.

A kurzus a személyiségfelmérésen keresztül bemutatja, miért segít a valid megbízható eszközök használata a diverzebb munkahely kialakításában, illetve milyen vezetői értékrendre van szükség, és az hogyan mérhető a megfelelő cégkúltúra kialakításához.

A tanfolyam céljai

A kurzus célja továbblendülni a jelenleg használt marketing szemléletű és kierőszakolt DEI kényszermegoldások keretei közül, amelyek jelenleg minden munkatárs számára kényelmetlenek, használhatatlanok és néha kontraproduktívak.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Fehér Zsolt

Nemzetközi üzletágvezető

A Hogan Assessments, Egyesült Államokbeli HR adatelemző és személyiségfelméréssel foglalkozó tanácsadó vállalkozás nemzetközi üzletágvezetője. 25 éve foglalkozik tanácsadással világszerte. 18 éves korában nyitotta első tanácsadó vállalkozását, dolgozott vezető tanácsadó cégnél, mint az Ernst and Young, illetve sokáig európai régióvezetőként a világ egyik legnagyobb fiatal vezetőket tömöritő ENSZ társszervezeténél a JCI-nál.

Az évek során globális cégek top vezetőivel, friss startupokkal, EU képviselőkkel, illetve kisebbségekkel foglalkozó alapítványokkal dolgozhatott, Guatemalától Japánig, több mint 80 országban.

 

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékeli.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.