Elköteleződés a munkahelyen

A tanfolyamot vezeti:  Csikós-Nagy Katalin

Hallgatható

HR szakemberként, vezetőként mit tehet Ön a munkavállalói elköteleződésééert? Hogyan növelheti a hatékonyságot és a motivációt? Mitől csökken a fluktuáció? A kurzus során számos kulcsfontosságú tanácsot kap az elköteleződés növelése kapcsán. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

51 perc

Leckék száma

12

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Miről szól a kurzus?

Mit jelent az elköteleződés, hogyan tudunk hatni rá, hogyan tudjuk hatékonyan növelni. Mik a tévhitek, csapdák egy elköteleződés növelés projektben. A kurzus során gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül mutatjuk be ezeket. 

Kinek szól a kurzus?

HR vezetőknek, szakembereknek, valamint felső- és középvezetőknek egyaránt, mivel érthetően és gyakorlatiasan ismertetőt kapnak arról, kinek, hol van ebben a felelőssége, feladata, és ez mit jelet a mindennapokban.

 

A tanfolyam céljai

A tanfolyam célja átadni azt a gyakorlatias tudást, amivel egy szervezeten belül hatékonyan tudja fejleszteni a HR és a vezető az elköteleződést.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Csikós-Nagy Katalin

Fluktuációkezelő szakértő

A munkaerő megtartás nagykövete. Több mint 24 éve tevékenykedik HR területen, rendszeresen előad különböző HR rendezvényeken, konferenciákon. A probléma fontossága miatt gyakran publikál szakmai portálokon is. Küldetése, hogy minél több élhetőbb munkahely legyen, ezáltal minél elkötelezettebbek legyenek a munkatársak és minél kisebb legyen az elvándorlás.

A tanfolyam értékelései

100 %

1 értékelés
1x
0x
0x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékelést ír.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.