English for Business Meetings

A tanfolyamot vezeti:  Bronislav Sobotka

Hallgatható

No more stress, anxiety and sweaty hands because of business meetings or presentations in English. Master both basic and advanced business English phrases and pave your career path to a higher position or your dream job. Teljes leírás

Teljes időtartam

53 perc

Leckék száma

25

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Are you tired of feeling stressed before every single meeting in English at work? Do you want to speak confidently and professionally during business meetings instead of using only short nervous sentences? Is the lack of knowledge of business English holding you back from a better job or a promotion? Then this course is exactly for you! 

You will no longer look for excuses and beg your colleagues to communicate with foreign partners instead of you. You will be able to do it on your own with confidence, a smile on your face and a list of cool business English phrases in your mental “back-pocket”.

In the course, we are going to cover all the important stages of a typical business meeting in English and in each of them, we are going to study the most important phrases you can use and also expect to hear from others.

By the end of this course, you will be able to participate effectively and confidently in all sorts of business meetings in English. No more sweaty hands, shaky voice or broken English.

More specifically you will learn how to:

  • welcome participants and introduce yourself and others
  • give excuses and objectives and deliver presentations
  • express opinions, agreement and disagreement
  • give reasons and suggestions and interrupt people politely
  • clarify things, conclude and summarise the meeting
  • give compliments and also use special phrases for online meetings

As a special bonus, there is an e-book with all the phrases and their translations.

This course is for everybody who:

  • would like to feel more confident about their business English
  • would you like to run smooth and effective business meetings in English
  • wants to sound professional and confident in English
  • wants to learn both essential and more advanced phrases and vocabulary for business meetings
Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói

Nyelvoktató

Lelkes angol tanár.

Broňa Brünnben él és tanít, az angol nyelv szerelmese, örök optimista, aki gyakran hangoztatja, hogy valószínűleg neki van a legjobb munkája a világon. Segít az embereknek megtalálni az angol nyelvhez vezető utat és megszabadulni a beszédtől való félelmüktől. Broňa a húszas éveiben kezdte el magát képezni, mára piros diplomát szerzett angol nyelvből, CPE és Celta vizsgával rendelkezik, valamint Oxfordban is tanított.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékeli.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.