Értsünk és beszéljünk motivátorul

A tanfolyamot vezeti:  Czagler Zsuzsa

Hallgatható

A motiváció a teljesítmény hajtóereje, energiaforrása, mely nélkül nincs céges teljesítmény, ezért vezetők és cégek számára a motiváció megértése alapvető kritikus tudás. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

49 perc

Leckék száma

14

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A motiváció a teljesítmény hajtóereje, energiaforrása.

A motiváció megértése választ ad arrra a kérdésre, hogy MIÉRT dolgozik valaki lelkesen, szívvel-lélekkel, vagy csak ímmel-ámmal. Ezáltal érthetővé válik, hogy valaki egy adott munkakörben miért fog sokszoros teljesítményt elérni hasonló képességű, de a feladat iránt kevésbé motivált kollégával szemben.

A vezetők számára az a legfontosabb kihívás, hogy hogyan hozzák ki a maximális teljesítményt a munkatársakból, hogyan tartsák meg hosszútávon is lelkesedést a cégnél, hogyan tartsák meg az ideális egyensúlyt a munka és a magánélet között.

A jó hír, hogy a motiválás képessége tanulható, elsajátítható.

Kinek szól a kurzus?

  • Újonnan kinevezett vezetőknek, hogy gyorsan átlássák és értsék a csapatukat, valamint gyorsan tudják motiválni őket
  • Vezetőknek, akik nagyobb eredményt szeretnének elérni meglévő csapatukkal
  • Vezetőknek, akik változást szeretnének véghez vinni csapatukkal
  • HR-eseknek, menedzsereknek, akik nagy fluktuációval küzdenek és szeretnék ezt megállítani
  • Vezetőfejlesztéssel foglalkozó coachoknak/trainereknek, training & development munkatársaknak
A tanfolyam céljai

A kurzus célja megérteni a motiváció különböző aspektusait és ezek gyakorlati alkalmazását a vezetésben egy egyszerű, gyors, pontos diagnosztikai és coaching eszköz segítségével. A Motivational Maps (Motivációs térkép) láthatóvá és érthetővé teszi a különböző motivátorok fontosságát egyéni és csapat szinten, és azt is megmutatja, melyek okoznak demotiváltságot. A kurzusnak köszönhetően a coach képességekkel rendelkező vezetők, vezetőfejlesztők, coachok, motivációtérképezési szakértők agyon gyorsan megtalálják az egyéni, csapat és teljes céges motivációnövelés módjait, melyek gyorsan teljesítménynövelést eredményeznek.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Czagler Zsuzsa

Coach

Több mint 20 évig dolgozott multinacionális cégeknél, ebből 16 évig ügyvezetőként médiaügynökségeknél, a végén 36 fős csapattal és közel 5 milliárdos forgalommal. A 2008-as gazdasági válság alatt tapasztalta meg először a motiváció szerepét a cég eredményességében, és azóta vezetőként, majd 2016 óta coachként, 2018 óta pedig motivációtérképezési szakértőként és akkreditáló trénerként foglalkozik a motiválással.

Hisz abban, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez. Célja, hogy megmutassa azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.