Excel diagramok

A tanfolyamot vezeti:  Kőrös Bernadett

Ismerd meg az Excel diagramokat és egyéb vizualizációs eszközeit! Azonnal használható, gyakorlatias tippek mindenkinek.

Teljes időtartam

50 perc

Leckék száma

21

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Szeretnéd az adataidat diagramok segítségével megmutatni? Magabiztosan tudni, hogy mikor melyik diagramot válaszd, és hogyan tedd egyedivé a megjelenítést?

Ebben a kurzusban megtalálod a diagramkészítés legfontosabb tudnivalóit.

Megmutatjuk, hogyan lehetsz hatékonyabb az Excel beépített sablonjaival, és hogyan készíthetsz Te is saját sablonokat. Megismerheted a legújabb diagram típusokat, és cellákba rejtett értékgörbéket is. Egyedi formázásokkal, feliratokkal még különlegesebbé varázsolhatod a munkádat.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kőrös Bernadett

Excel oktató

Marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a "111 Hasznos Excel Tipp", az "Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval", valamint az "Excel Tankönyv (Kezdő & Haladó)" c. könyvek szerzője.

Tíz évig pénzügyi és marketing területen dolgozott – napi szinten Excellel. 2010 óta pedig csak Excel oktatással foglalkozik. Csapatával már több ezer embert oktatott egyénileg, így pontosan tudja, hogy melyek a legnagyobb elakadások, félelmek az Excellel kapcsolatban. Több száz cégnek segített már hatékonyabb kimutatásokat készíteni az Excel segítségével, és többezer embernek segítette már, hogy megbarátkozzon az Excellel, és hatékonyabban használja a munkája során.

 

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékeli.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.