Excel függvények

A tanfolyamot vezeti:  Kőrös Bernadett

Ismerd meg a legfontosabb Excel függvényeket és tanuld meg használni őket!

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

1:44 óra

Leckék száma

30

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Milyen függvények vannak az Excelben? Melyik mire való és hogyan használd őket?

Az Excelben többszáz függvény található. Ebben a kurzusban megmutatjuk, hogyan igazodhatsz el közöttük, és melyek a nélkülözhetetlen függvények. Gyakorlati példákon keresztül megismerkedhetsz a 30 legfontosabb függvénnyel, megtanulod kombinálni is őket. Így a jövőben nem okoz gondot, ha neked kell függvényt írnod, vagy mástól kapsz olyan táblázatot, amely tele van egymásba ágyazott függvényekkel.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kőrös Bernadett

Excel oktató

Marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a "111 Hasznos Excel Tipp", az "Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval", valamint az "Excel Tankönyv (Kezdő & Haladó)" c. könyvek szerzője.

Tíz évig pénzügyi és marketing területen dolgozott – napi szinten Excellel. 2010 óta pedig csak Excel oktatással foglalkozik. Csapatával már több ezer embert oktatott egyénileg, így pontosan tudja, hogy melyek a legnagyobb elakadások, félelmek az Excellel kapcsolatban. Több száz cégnek segített már hatékonyabb kimutatásokat készíteni az Excel segítségével, és többezer embernek segítette már, hogy megbarátkozzon az Excellel, és hatékonyabban használja a munkája során.

 

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.