Excel kezdőknek

A tanfolyamot vezeti:  Kőrös Bernadett

Excel alapok nem csak kezdőknek. Hatékony és gyors megoldások az Excel dokumentumok kezeléséhez. Ismerd meg a program alapvető eszközeit gyakorlati példákon keresztül! Teljes leírás

Teljes időtartam

1:08 óra

Leckék száma

23

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Félsz az Exceltől? Nem ismered az alap funkciókat? Bizonytalan vagy, ha meg kell nyitnod egy táblázatot? Szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz szép táblázatokat készíteni, képleteket írni, nagyobb listákkal is magabiztosan dolgozni?

Ebben a kurzusban megismerheted az Excel alapjait, megtanulod az adatok rögzítését, formázását. Megismered a SZUMMA és az ÁTLAG függvényeket és a relatív-abszolút hivatkozást. Megtudhatod, hogyan tudsz nagyobb táblázatokban is otthonosan mozogni, könnyedén rendezni, szűrni, és kinyomtatni az adataidat.

Azonnal használható, gyakorlatias tippeket tanulhatsz, és közben meg is szereted az Excelt.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kőrös Bernadett

Excel oktató

Marketing szakos közgazdász, Excel magántanár, az ExcelTitok alapítója, a "111 Hasznos Excel Tipp", az "Alap szintű Excel feladatsorok megoldási útmutatóval", valamint az "Excel Tankönyv (Kezdő & Haladó)" c. könyvek szerzője.

Tíz évig pénzügyi és marketing területen dolgozott – napi szinten Excellel. 2010 óta pedig csak Excel oktatással foglalkozik. Csapatával már több ezer embert oktatott egyénileg, így pontosan tudja, hogy melyek a legnagyobb elakadások, félelmek az Excellel kapcsolatban. Több száz cégnek segített már hatékonyabb kimutatásokat készíteni az Excel segítségével, és többezer embernek segítette már, hogy megbarátkozzon az Excellel, és hatékonyabban használja a munkája során.

 

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékeli.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.