Generációk a munkahelyen

A tanfolyamot vezeti:  Bereczki Enikő

Hallgatható

Hatékony együttműködés multigenerációs munkahelyen.

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

59 perc

Leckék száma

12

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A családokban jelenleg 6 generáció él együtt, a munkahelyen pedig legalább 4 van jelen! Nagy a verseny a tehetséges Z-generációsok megszerzéséért és megtartásáért, az idősebbek is igénylik az elismerést, a jó munkahelyi légkört.

Egyre nagyobb az igény a hatékony kommunikációra a különböző generációk között, mivel gyakran elbeszélnek egymás mellett, ami sokszor akadályozza a sikeres munkavégzést.

A kurzusból kiderül:

  • Mit nevezünk generációnak?
  • Hogyan temessük a kommunikációs szakadékot a generációk között?
  • Hogyan motiválhatóak a különböző generációk tagjai?
  • Milyen a hatékony intergenerációs eszköztár?

A kurzus résztvevői tisztában lesznek a különféle generációk közötti hasonlóságokkal és generációs különbségekkel. Megértik a generációk (Baby Boomer, X, Y, Z generációk) munkahelyi etikáját, sikerpreferenciáit, kommunikációs szokásait

Az Z generációs résztvevők jobban megismerik önmagukat és az idősebb generációkat

A Baby Boomer és az X-, Y-generáció tagjai megismerik a fiatalabb generációkra jellemző attitűdöket, szokásokat, és azokat a szociálpoltikai és technológia tényezőket, melyek meghatározzák ezeket a nemzedékeket

Javul a munkahelyi csapatszellem, együttműködés minősége azáltal, hogy a munkatársak felismerik és elfogadják a az intergenerációs különbségekkel együttjáró előnyöket

Felismernek kulcsfontosságú módszereket a munkatársi elkötelezettség kialakítására és megtartására

A vezetők hatékonyan tudják motiválni és mentorálni az intergenerációs összetételű csoportokat is.

A tanfolyam céljai

A képzés célja, hogy a résztvevők szakértői segítséggel fejlesszék készségeiket, kompetenciájukat a különböző generációkkal való együttműködéshez.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Bereczki Enikő

Generációs szakértő

2006 óta foglalkozik fiatal generációkkal. A rejtélyes Z generáció - Együttműködés a mai tizen- és huszonévesekkel c. könyv szerzője.

Több hazai és nemzetközi szervezet ifjúsági és generációs szakértője. A Generation Dilemmas csapatával 2015 óta intergenerációs tréningeket tart, mentorál, kutatásokat végez vállalatok számára. Mediátorként a generációs feszültségek mentén kialakuló munkahelyi konfliktusok a szakterülete. A fiatalabb nemzedékeket háromgyerekes édesanyaként, valamint egyetemi óraadóként testközelből is jól ismeri. Az ifjúsági és generációs témában népszerű panpeterstop.blog.hu alapító-szerkesztőjeként szinte az összes ma együtt élő generációval foglalkozik, írásai számos fórumon megjelennek, rendszeresen ad televíziós és rádió interjúkat.

A tanfolyam értékelései

100 %

1 értékelés
1x
0x
0x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Viktória M.

Nagyon érdekes téma volt.

Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.