Időmenedzsment a gyakorlatban

A tanfolyamot vezeti:  Czagler Zsuzsa

Hallgatható

Hatékony megoldások és praktikus tanácsok az idő leghatásosabb felhasználására.

100 000 Ft áfával

Teljes időtartam

45 perc

Leckék száma

12

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A legtöbb time management módszer csak a „napi mókuskerék” cselekményeinek végrehajtását optimalizálja, és nem foglalkozik mélységében azzal, hogy miért is végezzük ezeket a feladatokat...

Tulajdonképpen a saját életünk, és mások életének jobbá tétele érdekében tevékenykedünk? Vagy csak egy helyben tekerjük a mókuskereket azon az úton, amire valahogy, akár nem is igazán tudatosan, rákerültünk, és ott próbáljuk meg elvégezni az elénk tett feladatokat, a megtanult rettentő nagy hatékonyságú rendszerrel?

Ebben a kurzusban világossá tesszük, hogy mit, miért csináljunk a saját eredményességünk érdekében, és hogyan lehet ezt egy praktikus rendszerrel gyorsan, hatékonyan elvégezni.

A tanfolyam céljai

A cél, hogy megismerj egy szisztematikus döntéshozási folyamatot a feladatok menedzselésére, és ennek élettani hátterét, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legnagyobb eredményt érhesd el adott idő alatt. Ez segít az élet minden területén felismerni a “Fontos Dolgokat”, és a “Delegálás” szükségességét és lehetőségét. Gyakorlatokat, technikákat, eszközöket, egyszerűen alkalmazható módszereket kapsz David Allan Getting Things Done rendszerét alapul véve és kiegészítve, melyek döntési perspektívát adnak bármely helyzetben: hogy miért, mit és hogyan csinálj, hogy a lehatékonyabban és legeredményesebben használd az idődet a munkában és az életedben.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Czagler Zsuzsa

Coach

Több mint 20 évig dolgozott multinacionális cégeknél, ebből 16 évig ügyvezetőként médiaügynökségeknél, a végén 36 fős csapattal és közel 5 milliárdos forgalommal. A 2008-as gazdasági válság alatt tapasztalta meg először a motiváció szerepét a cég eredményességében, és azóta vezetőként, majd 2016 óta coachként, 2018 óta pedig motivációtérképezési szakértőként és akkreditáló trénerként foglalkozik a motiválással.

Hisz abban, hogy lehetséges boldogan élni és közben a leghasznosabban hozzájárulni a világ fejlődéséhez. Célja, hogy megmutassa azoknak az embereknek, akik úgy érzik túlhajszoltak, stresszesek, demotiváltak, megakadtak magánéletükben vagy karrierükben, hogyan valósítsák meg azt az értékes életet, amire születtek.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékeli.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.