Így mászd meg a saját Mount Everested

A tanfolyamot vezeti:  Neszmélyi Emil

Hallgatható

Annak érdekében, hogy az életünk irányítását a saját kezünkbe vegyük, szükségünk van olyan mozgatóerőre, ami jobb napokon további lendületet ad, és a rosszabb napokon is átsegít az akadályokon. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

48 perc

Leckék száma

11

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Ebben a kurzusban gyakorlati megoldásokat kínálunk arra az esetre, ha valaki a saját nagy céljait kívánja elérni, tehát azok számára, akik a saját Everestjüket szeretnék megmászni az üzleti élet, a sport vagy a magánélet bármely területén. Amint az felismerhető lesz a kurzusból, az előadó a Mount Everesten szerzett tapasztalatait és alkalmazott megoldásait nagy mértékben felhasználhatók ezeken a területeken is.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Neszmélyi Emil

Motivációs tréner

Motivációs tréner, változás és kríziskezelési tanácsadó.

Eddig kétszer, két különböző útvonalon mászta meg a Mount Everestet és teljesített számos további hasonló, komoly fizikai és mentális felkészültséget igénylő extrém kihívást.

Célmegvalósítás, változáskezelés és krízishelyzetek megoldása terén segíti tanácsaival a hozzá fordulókat. Hosszú évek óta tart előadásokat és tréningeket ezekben a témákban, elsősorban a Mount Everest expedíciói alkalmával személyesen megszerzett tapasztalatai alapján.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.