Így tarts jó prezentációt angol nyelven

A tanfolyamot vezeti:  Skřivánek

Hallgatható

Steve Jobs vagy Dananjaya Hettiarachchi. Prezentációs guruk, akik ötleteiket és gondolataikat magával ragadó módon közvetítik a hallgatóság felé. Szeretnél te is olyan lenni, mint ők? Tanulj meg prezentálni profi szinten angolul! Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

17 perc

Leckék száma

8

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Miről szól a kurzus?
Szeretne magabiztosan prezentálni angol nyelven? Szeretné, ha a prezentációi hibamentesek lennének? Szeretné tudni a legfontosabb kifejezéseket, hogy azokat gyorsan és bármely helyzetben használni tudja? Akkor ez a kurzus pontosan Önnek szól!

Ha tárgyalásra készül, és rájött, hogy az angol nyelvű frázisok és szavak, amelyeket gyakran használnak, nem mennek olyan könnyen, ahogy gondolta, akkor van megoldás. Vágjon bele az prezentációs készségek angol nyelvű kurzusába!

A következő hat rövid videólecke során mindent megtanul, amire szüksége lesz egy sikeres prezentációhoz. Megmutatjuk az egyszerű és helyes angol kifejezéseket. Mire vár még?

Kinek ajánljuk a kurzust?
• Mindenkinek, aki angol nyelven prezentál, és nem elég magabiztos
• Mindenkinek, akinek külföldi főnöke van, és rendszeresen kell előadnia angol nyelven
• Külföldi cégek alkalmazottainak
• Vezető tisztségben dolgozóknak
• Azoknak, akik külföldön szeretnének vállalkozást indítani

Mit tanul meg a kurzus során?
• Lenyűgözni az embereket rögtön a prezentáció elején
• Könnyen és átlátható módon felépíteni a prezentáció fő részeit
• Hatékonyan összefoglalni az egész prezentációt
• Válaszolni a közönség kérdéseire
• Érthetően és tömören elmagyarázni grafikonokat, táblázatokat és más vizuális elemeket
• Helyes kifejezéseket használni időszerzés céljából

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Skřivánek

Skřivánek nyelviskola

Az 1994-ben alapított Skřivánek nyelviskola ma már globális jelenléttel bíró oktatási intézmény. A Skřivánek Csoport több mint 45 irodából álló hálózattal rendelkezik a világ 15 országában. Szolgáltatásainak magas színvonalát a nemzetközi ISO 9001:2008 és EN 15038:2006 tanúsítvány garantálja, legfontosabb ügyfelei között pedig olyan globális intézmények szerepelnek, mint az ENSZ, az EU, az Európai Beruházási Bank és a Világbank.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.