Internetbiztonság egyszerűen

A tanfolyamot vezeti:  Hirsch Gábor

Hallgatható

Hogyan használjuk digitális eszközeinket biztonságosan?

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

46 perc

Leckék száma

12

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A kurzusban a résztvevők átfogó képet kaphatnak a jelenleg legelterjedtebb digitális eszközök, programok és alkalmazások biztonságos használatáról.

Mindennapi életünk már menthetetlenül egybefonódott az Internet világával és a digitalizációval. Munkahelyünkön és a magánéletünkben is számtalan digitális eszközzel, programmal, alkalmazással találkozunk, azokat akár készség szinten használjuk, de mindig tisztában vagyunk, hogy megfelelően és biztonságosan tesszük azt?

A kurzusban választ kaphatunk erre kérdésre, és elsajátíthatjuk azokat a praktikus biztonsági fortélyokat, melyek megkönnyíthetik az internet használatát mind a munkahelyünkön, mind a magánéletünkben.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Hirsch Gábor

IT biztonsági szakértő

Több mint 20 éve foglalkozik IT- és információbiztonsággal. Tanított egyetemen, és több, biztonsággal foglalkozó gyártócégnél dolgozott. Jelenleg is aktív önkéntese a Safer Internet Programnak, ahol iskolás gyerekeket oktat az internet biztonságos használatára.

Létrehozta és vezette a DNS Magyarország (ma Arrow ECS) Check Point disztribúciós és IT-biztonsági üzletágát, és mint üzletfejlesztési vezető a Cisco Magyarország biztonsági termékeinek sikereiért felelt. A Fortinet első magyarországi munkavállalója volt, ahol a teljes üzleti csatorna, a márka és a csapat felépítése volt a feladata. Jelenleg a Thales Group regionális sales menedzsereként dolgozik az adriai és magyarországi régióban.

A tanfolyam értékelései

100 %

1 értékelés
1x
0x
0x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékelést ír.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.