Kiégés előtt, kiégés helyett

A tanfolyamot vezeti:  Szél Dávid

Hallgatható

Egyre több embert veszélyeztet a kiégés, amely nem csak munkahelyi probléma, ugyanis az ember egész életére kihat. Épp ezért fontos az ezzel kapcsolatos tudatosság kiépítése és fenntartása, a megfelelő megküzdési módszerek megtalálása és alkalmazása. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

40 perc

Leckék száma

10

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A videókurzus elvégzését követően a hallgatók tisztában lesznek saját megküzdési módszereikkel, fel fogják ismerni az elakadásaik eredetét, okát, meg fogják találni és érteni a saját működésük korlátait, kereteit.

A kurzuson a hallgatók stresszről, tanult tehetetlenségről, egyéni elakadási típusokról, családi mintázatok felismeréséről, kiégésvédelemről és a segítségkérés módjairól fognak videókat nézni, továbbá megismerik a krízisek fajtáit és kezelésük módjait.

Kinek szól a kurzus?

Mindenkinek, aki dolgozik.

Függetlenül attól, hogy mennyi örömben, elismerésben, sikerben, visszajelzésben részesül egy munkavállaló, a kiégés mindenkit elérhet. A kiégésről nem tehetünk, de tehetünk ellene

A tanfolyam céljai

A kurzus célja, hogy a résztvevők megismerjék a kiégés tünettanát, és adott esetben akár magukon, akár kollégáikon felismerjék a kiégés jeleit, hogy a megfelelő módon tudjanak segítséget nyújtani.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Szél Dávid

Tanácsadó szakpszichológus

Tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta.

2008-ban végzett az ELTE pszichológia szakon, majd ugyanitt szakvizsgázott 2011-ben. A diploma megszerzése óta dolgozott iskolákban iskolapszichológusként, pedagógiai szakszolgálatban pszichológusként, volt egyetemi oktató több budapesti egyetemen is, ezek mellett pedig 2013 óta elkezdte kiépíteni a magánpraxisát is, 2020 szeptembere óta ez a fő tevékenysége.

Folyamatosan fejleszti magát, 2016 óta business coach, de sokat foglalkozik nemi emancipációval, családi rendszerekkel is, ezekkel kapcsolatban rendszeresen ír cikkeket, tart előadásokat, workshopokat, olykor coachingot, teamcoachingot is vállal.

Mindeddig öt könyve jelent meg (Apapara, 2015 és 2021, Túl a parán, 2018, Útközben – egy életközepi válság Skype-terápiája, 2019, Tabuk és dilemmák a gyereknevelésben, 2021 és Tabuk és dilemmák a kamaszok nevelésében, 2023) és három további könyv megírásában működött közre.

A tanfolyam értékelései

80 %

1 értékelés
0x
1x
0x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékelést ír.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.