Meggyőzés és megállapodás

A tanfolyamot vezeti:  Skřivánek

Hallgatható

Az üzleti tárgyalások gyakran kihívást jelentenek, főleg, ha angolul kell meggyőzni a másik felet. Ha szeretnél felkészülni egy hatékony üzleti tárgyalásra, tekintsd meg a kurzusunkat! Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

16 perc

Leckék száma

8

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Miről szól a kurzus?
Minden üzleti tárgyalás alapos felkészülést igényel. Ön megbirkózik vele angolul is?

Mire érdemes felkészülni? Milyen szabályokat érdemes betartani, és milyen lehetséges kommunikációs hibákat érdemes elkerülni? Hogyan értse meg a tapasztalt tárgyalók beszédét?

Tanuljon meg új hasznos angol kifejezéseket, melyek segítenek elérni a legjobb feltételeket egy üzleti tárgyalás során. Ha szeretné megtudni, hogyan védheti meg álláspontját, hogyan érveljen, hogyan tárgyaljon a feltételekről, és hogyan kérdezzen jól angolul, akkor ez a kurzus pontosan Ön számára készült!

Kinek szól a kurzus?
• Mindenkinek, aki sikeresen szeretne tárgyalni angol nyelven
• Mindenkinek, aki kedvező együttműködési feltételeket szeretne elérni
• Mindenkinek, aki magabiztosabban akarnak tárgyalni

A kurzuson megtanulja, hogyan lehet:
• Előterjeszteni és elutasítani javaslatokat
• Kérdéseket feltenni és magyarázni
• Egyetérteni és ellentmondani
• Érvelni
• Tárgyalni a feltételekről
• Üzletet kötni.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Skřivánek

Skřivánek nyelviskola

Az 1994-ben alapított Skřivánek nyelviskola ma már globális jelenléttel bíró oktatási intézmény. A Skřivánek Csoport több mint 45 irodából álló hálózattal rendelkezik a világ 15 országában. Szolgáltatásainak magas színvonalát a nemzetközi ISO 9001:2008 és EN 15038:2006 tanúsítvány garantálja, legfontosabb ügyfelei között pedig olyan globális intézmények szerepelnek, mint az ENSZ, az EU, az Európai Beruházási Bank és a Világbank.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.