Munkahelyi e-mail írása könnyen és hatékonyan

A tanfolyamot vezeti:  Skřivánek

Hallgatható

Nem számít, hogy gyakornok vagy vezérigazgató vagy-e, angol nyelvű e-mailt írni ma már mindenkinek tudnia kell! Tanuld meg a legfontosabb, leghasznos és legpraktikus kifejezéseket, melyeket a napi munkád során hasznosítani tudsz! Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

18 perc

Leckék száma

8

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Angolul ír e-maileket a munkahelyén? Nem tudja pontosan, mikor és hogyan kell helyesen használni a különböző szakmai kifejezéseket? Mi minősül hivatalosnak, és mi nem? Szeretné megtanulni, mit ne hagyjon ki egy angol nyelvű e-mailből? Tanfolyamunk során néhány perc alatt megtanulhatja, hogyan írhat tökéletes e-mailt angolul.

Ma már nehezen kerülheti el az angol nyelvű e-mailek írását. Ennek azonban megvannak a maga szabályai, melyek minden nyelven különböznek. Ebben a tanfolyamban megtanítjuk, hogyan írjon jó e-mailt angolul, legyen az hivatalos, vagy nem hivatalos formában. Ha elkezdi használni a tanfolyam során mutatott mondatokat és mondatszerkezeteket, sokkal eredményesebb lesz, nem utolsó sorban pedig rengeteg időt megspórol.

Kinek ajánljuk?

- Mindenkinek, aki a munkahelyén e-maileket ír angolul
- Bárkinek, aki javítani szeretné az angol írástudását
- Bárkinek, aki megtanulná, hogyan kell helyesen e-mailt szerkeszteni angolul
- Mindenkinek, aki különbséget akar tenni a hivatalos és az informális e-mailek írása között
- Minden munkavállalónak, aki angolul dolgozik

Mit fog megtanulni a tanfolyamon?

- A hivatalos és az informális e-mailek közötti különbségeket
- Hogyan kell helyesen kezdeni egy e-mailt
- Hogyan kell helyesen befejezni egy e-mailt
- Milyen kifejezéseket használjon
- Hogyan kell helyesen felépíteni egy e-mailt
- E-mail etikett - mit (ne) írjon bele az e-mailbe

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Skřivánek

Skřivánek nyelviskola

Az 1994-ben alapított Skřivánek nyelviskola ma már globális jelenléttel bíró oktatási intézmény. A Skřivánek Csoport több mint 45 irodából álló hálózattal rendelkezik a világ 15 országában. Szolgáltatásainak magas színvonalát a nemzetközi ISO 9001:2008 és EN 15038:2006 tanúsítvány garantálja, legfontosabb ügyfelei között pedig olyan globális intézmények szerepelnek, mint az ENSZ, az EU, az Európai Beruházási Bank és a Világbank.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.