Prezentáció retorika

A tanfolyamot vezeti:  Szűcs Gergely

Hallgatható

Lámpalázas, ha hallgatóság előtt kell beszélnie? Izgul a vezetői prezentációk előtt? Irtózik, ha konferenciára hívják előadónak? Vagy csak javítani szeretné a nyilvános beszédtechnikáját? Íme, a prezentáció művészete elmélettől gyakorlatig mindenkinek! Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

59 perc

Leckék száma

12

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Miért tartunk beszédet? Hogyan tartunk beszédet?

Ez a videókurzus abban segít, hogy felkészüljünk egy beszéd megtartására (legyen az konferencia, vagy épp egy esküvő), prezentáció elkészítésére (a beosztottak vagy a vezetőség számára), esetleg demo vagy pitch levezetésére.

A kurzus első fele az arisztotelészi retorikai megközelítés bemutatkozásával és vonatkozó részeivel foglalkozik, a második pedig az alap gondolatiságnak, struktúrának a felépítésével.

A kurzus végére átlátható és világos lesz, hogy érdemes felkészülni egy nyilvános, frontális kommunikációs aktusra.

A tanfolyam céljai

A kurzus célja, hogy bemutassa a nyilvános beszédre való felkészülést, valamint a hatékony és eredményes megvalósítást.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Szűcs Gergely

Kommunikációs tréner

A Metorika alapítója, az önkifejezés megszállottja hol a Sziget Nagyszínpad speakereként, hol a METU oktatójaként segít helyzetbe hozni egyéniségeket a retorika segítségével. Legyen szó mentorálásról, csoportos tréningekről, vagy szervezetfejlesztési folyamatokról, a klasszikus arisztotelészi megközelítés sajátos, posztmodern értelmezésével fejleszti partnereit. Magyar és angol nyelven működik, tréningek mellett pedig szakmai rendezvényeken és szórakoztató iparhoz köthető eseményeken vesz részt műsorvezetőként.

A tanfolyam értékelései

100 %

1 értékelés
1x
0x
0x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékelést ír.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.