Reziliencia

A tanfolyamot vezeti:  Pozsgai Anita

Hallgatható

Hatékony megküzdés egy bizonytalan világban. A reziliencia kreatív válasz egy nehéz helyzetre, amikor valaki mind a belső, mind a külső erőforrásait egyaránt hatékonyan mozgósítani tudja annak érdekében, hogy úrrá tudjon lenni a megpróbáltatásokon. Teljes leírás

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

57 perc

Leckék száma

13

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A megpróbáltatások és kihívások részei a mindennapjainknak, nem lehet elkerülni őket. Mégis jelentős különbség figyelhető meg abban, hogy hogyan tudják ezeket a nehézségeket az emberek kezelni. Megküzdenek, szembenéznek vele, vagy elkerülik, és összetörnek alatta. A reziliencia egy olyan kreatív válasz a kihívásokkal teli helyzetekre, amikor egy személy a belső és külső erőforrásait úgy tudja mozgósítani, hogy ezáltal hatékonyan úrrá tud lenni a megpróbáltatásokon és sikeresen vissza tudja nyerni a mentális egyensúlyi állapotát.

Fontos kérdés, hogy fejleszthető-e ez a képességünk és ha igen, hogyan. Ebben szeretne támogatást nyújtani a kurzus.

Az előadás mentális szempontból közelíti meg a reziliencia fogalmát és tárgyalja annak jelentését. A kurzus bemutatja a reziliencia összetevőit és azokat a kompetenciákat, amik ezeket az összetevőket alkotják. A tananyag betekintést nyújt a hallgatóknak abba is, hogy ezek az összetevők milyen módszerekkel fejleszthetőek hosszútávon.

A tanfolyam céljai

A reziliencia - rugalmas ellenállóképesség - jelentősége nagy mértékben megnőtt az elmúlt bizonytalan időkben. Mindenki számára fontos kérdés lehet ezért az, hogy a reziliencia összetevői közül mely képességek azok, amelyeknek a birtokában van és könnyen tudja azokat mozgósítani, és melyek azok, amelyek esetleg fejlesztésre szorulhatnak. A jó hír mindenki számára az, hogy a reziliencia összetevői fejleszthetőek. Ehhez a fejlesztéshez ad struktúrát, támpontokat és gyakorlati példákat a kurzus.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Pozsgai Anita

Coach

Közgazdász, busines coach, okleveles szupervizor és tréner.

Coachinggal és üzleti tanácsadással foglalkozik mind cégek, mind pedig magánszemélyek számára. Több mint 10 évet dolgozott multinacionális közegben vezetőként és beosztottként is. Saját magán tapasztalta meg, hogy milyen kihívásokat jelent ez, mennyire nehéz összehangolni a magánéletet és a munkát. Segítő szakemberként abban támogat másokat, hogy meg tudják erősíteni a szakmai személyiségüket és egy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet tudjanak élni. A reziliencia, vagy más néven a rugalmas ellenállóképesség fejlesztése a munkája során egy kiemelten fontos téma.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.