Sikeres állásinterjú angol nyelven

A tanfolyamot vezeti:  Skřivánek

Hallgatható

"A beszélgetés angol nyelven lesz." Egy mondat, amely a magyar álláskeresők nagyrészét halálra rémíti. De nem kell megijedni! Kurzusunk segítségével könnyen felkészülhetsz egy angol nyelvű állásinterjúra. Kérdések és válaszok egy helyen. Teljes leírás

Teljes időtartam

16 perc

Leckék száma

8

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Ez a kurz olyan személyeknek szól, akiknek iskolában tanult alapfokú angol nyelvtudásuk van, ám az életben nem használják túl gyakran. Például egy pohár bor mellett még meg tudnak szólalni angolul, de egy komolyabb állásinterjút már nem vállalnának.

Ne bízzanak semmit a véletlenre, és legyenek felkészülve az ilyen fontos pillanatokra is! Megtanítunk néhány olyan kifejezést, amellyel magabiztosak lesznek és nagy hatást érhetnek el egy állásinterjún. A kurzus nemcsak álláskeresőknek szól, hanem olyan HR szakembereknek is, akik azt szeretnék megtanulni, hogy hogyan vezethetnek állásinterjút angolul professzionális szinten.

Szeretnének magabiztosak lenni? Kezdjék el a kurzust!

Kinek ajánljuk?
• Azoknak, akik szeretnének sikeresek lenni egy angol állásinterjún
• Azoknak, akik szeretnék felkelteni a leendő munkaadójuk figyelmét
• Azoknak az HR szakembereknek, akik szeretnének magabiztosan és szakmailag hatékonyan működni angol nyelven


Mit tanul meg a tanfolyam során?
• Hogyan beszéljen az iskolai végzettségéről és szakmai tapasztalatáról
• Hogyan mutassa be az erősségeit
• Hogyan válaszoljon a ravasz kérdésekre
• Hogyan ellenőrizze a jelölt profilját
• Hogyan ajánljon fel egy álláslehetőséget
• Hogyan állapodjanak meg a fizetési feltételekről

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Skřivánek

Skřivánek nyelviskola

Az 1994-ben alapított Skřivánek nyelviskola ma már globális jelenléttel bíró oktatási intézmény. A Skřivánek Csoport több mint 45 irodából álló hálózattal rendelkezik a világ 15 országában. Szolgáltatásainak magas színvonalát a nemzetközi ISO 9001:2008 és EN 15038:2006 tanúsítvány garantálja, legfontosabb ügyfelei között pedig olyan globális intézmények szerepelnek, mint az ENSZ, az EU, az Európai Beruházási Bank és a Világbank.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


és legyél te az első, aki értékeli.
Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.