Szembenézés a kudarcokkal és a sikerekkel

A tanfolyamot vezeti:  Dara Péter

Hallgatható

Hogyan tanuljunk a hibákból és lépjünk túl a kudarcokon a siker érdekében?

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

39 perc

Leckék száma

11

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

Mi a siker számodra? Mit érzel, amikor sikerről beszélsz, vagy amikor kudarcot vallasz? És, mi a siker a környezeted számára? Kudarcot vallasz-e, ha nem olyan vagy, mint a környezeted? Vagy éppen ellenkezőleg, sikeresnek tudod-e megélni magad akkor, ha éppen más vagy, mint a többiek, és más számodra a siker?

Azzal foglalkozom, hogy a legjobbat hozom ki belőled és másokból. Azon dolgozom, hogy minél többen legyenek elégedettek életükkel, munkájukkal, de legfőképp önmagukkal. Ahhoz segítem hozzá egyéni és vállalati ügyfeleimet, hogy megértsék tehetségüket, motivációjukat, s arra építve hozzák ki önmagukból és másokból a legjobbat.

 

A tanfolyam céljai

A kurzus célja, hogy a sikert és a kudarcot más megvilágításba helyezze, mint arról az emberek többsége gondol.

Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Dara Péter

Coach

Több mint ezer embernek mutatta már meg, hogyan tudja kihozni magából a legjobbat. Világcégekkel, neves szervezetekkel, teljes menedzsmentekkel dolgozott együtt. Éveken keresztül csinált összesen száz vezető részére zártkörű klub formában fejlesztő programot.

Három felsőoktatási intézményben tanított, országos kutatásokat végzett.  A Pécsi Tudományegyetemen címzetes egyetemi docensi kitüntetést kapott. A Budapesti Gazdasági Egyetem (korábban Budapesti Gazdasági Főiskola), valamint a Budapesti Metropolitan Egyetem (korábban: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola) coach képzéseinek alapítója.

Száznál több nyilvános előadást tartott, így például a Világgazdaság, a Napi Gazdaság, az Amcham, a Joint Venture Szövetség, ELTE, a Pécsi Tudományegyetem stb. felkérésére. Több írása jelent meg a Harvard Business Review magyar kiadásától kezdve a Manager Magazinon át a HVG különkiadványáig.

A tanfolyam értékelései

70 %

2 értékelés
0x
1x
1x
0x
0x

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gabriella Horváth

Jó topic. Az előadónál a mondatok végén néha nem lehetett érteni mit mond.

Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.