Vezetők szerepe a változásmenedzsmentben

A tanfolyamot vezeti:  Kertész András

Hallgatható

A vezetők változásmenedzsmentben való eredményes részvétele csak tudatos döntés és jelenlét mentén képzelhető el.

Csak céges licenccel

Teljes időtartam

48 perc

Leckék száma

12

Értékelés
Hozzáadás a tantervhez
Oklevél
Korlátlan hozzáférés
Mire fókuszál a tanfolyam

A változás természetes és mint ilyen, nem igényel menedzsmentet. Ez az összefoglaló mondat kiválóan mutatja be azokat a csapdákat, amelyeket ez a folyamat rejt.

A vezetőknek folyamatosan menedzselni kell a változást, reagálni külső és belső hatásokra, méghozzá úgy, hogy a cég mindeközben fejlődjön, és egyre sikeresebb legyen.

Ennek ellenére gyakran találkozom azzal, hogy a vezetők úgy hiszik, mivel a változás természetes, ezért elég, ha az ösztöneikre támaszkodnak a menedzsment munkájukban és a tervezés sem feltétlenül szükséges.

Ebben a kurzusban némi tudás, személyes történetek és legfőképpen a tudatosság növelésével szeretnék Önöknek segíteni abban, hogy saját magukat és a cégüket sikeresen eljuttassák A-ból B-be.

A kurzusban három összetevő kap szerepet:

  • Megismerhetik a változás pszichológiáját, hogy értsék, kiben mi és miért zajlik,
  • Megtudhatják, hogyan kell jól kommunikálni a változási folyamatokat,
  • Tippeket kapnak arra, hogyan kezeljenek válsághelyzeteket,
Teljes leírás

Ezeket a készségeket sajátíthatod el
Tanfolyamok előadói
Kertész András

Felsővezetői tanácsadó

Több mint 15 éve dolgozik kommunikációs tanácsadóként, ügyfelei voltak többek között a KPMG, az ERSTE, az OTP, a Generali, a Heineken, a Hilton, vagy éppen a Raiffeisen Bank…

2007-től a világ egyik legnagyobb ügyvédi cégének, a Clifford Chance budapesti irodájának a kommunikációjáért felelt, valamint az AmCham Transparency Committee-jének tanácsadója. 2012-től kommunikációs tanácsadóként, coachként dolgozott multinacionális nagyvállalatokkal és a KKV szektor üzleti szereplőivel. 2022-től a Kertesz Communications Consulting vezetőjeként dolgozik, amely teljeskörű integrált szolgáltatást nyújt a kommunikáció és szervezetfejlesztés terén.

András tanácsadóként nagyhatású projektekben szeret dolgozni, amelyek nem csak elköteleződést eredményeznek, de formálják a cég és a vezetők attitűdjét is. Pro Bono projektje az APAIDŐ, amely a modern apaság szellemiségét igyekszik megismertetni a YouTube podcast csatornáján keresztül.

A tanfolyamot még nem értékelték

Csak azok a hallgatók adhatnak le értékelést, akiknek ellenőrzött fiókjuk van


Gyakran ismételt kérdések
Egy záró teszttel, ahol ellenőrizheted a megszerzett ismereteket. Az elvégzett tanfolyamról oklevelet kapsz. Ne aggódj, a tesztnek többször is nekifuthatsz.

Érj el legalább 80%-ot a záró teszten. Az oklevelet elmentjük az elvégzett tanfolyamnál, és bármikor letöltheted.

Bizonyítja, hogy az átlagosnál többet fejleszted magadat. Ez segíthet kitűnni álláskeresésnél vagy éppen az énmárkád építésénél. Az oklevél a legjobban az önéletrajzodban (például a LinkedInen vagy álláskereső portálokon) vagy nyomtatott dokumentumként, más tanulmányi sikereid mellett mutat.

Igen, egy leckét többször is megnézhetsz, vagy akár át is ugorhatod, hogy később visszatérhess hozzá. Akár sikeresen, akár sikertelenül végzed el a tanfolyamot, bármikor újranézheted.

Reméljük, hogy ez nem fog előfordulni! Ha mégis, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napig indoklás nélkül visszatérítjük az árát.